...HA, és nincs rázós ügy...

Elosztóberendezések gyártása

Az elosztó berendezés a villamos hálózatok egyik fontos eleme. Érthetően fogalmazva itt történik a villamos energia elosztása. Ez lehet egy egyszerűbb lakáselosztó, vagy akár egy ipari létesítményt kiszolgáló elosztó berendezés.

 

Az elosztó fizikai paramétereit az elosztandó villamos energia határozza meg. Ahhoz, hogy a műszaki követelményeknek megfelelő módon szereljük össze az elosztókat megfelelő szerszámozottsággal és szakmai felkészültséggel kell rendelkezni. Aki ebben a szakmában dolgozik, minden nap meg kell, hogy újuljon…. Az adott feladat mindig hoz valami újat, amit meg kell oldani.

Egy ember talán nem tud mindent megoldani, mert aki azt állítja magáról, hogy tud mindent, az hazudik…

Hogy mivel vagyunk mi talán többek egy kicsit? Olyan emberek alkotják a céget, akik jól kiegészítik egymást és senki sem akar mindenhez érteni, csak ahhoz, amihez ért… A minőségben és a műszaki tartalomban nem ismerünk megalkuvást. Az áram az nem játék, amit megkövetel azt meg kell adni műszaki tartalomban. Mi főleg SCHRACK és SCHNEIDER termékekkel dolgozunk ezekből építjük össze az elosztóberendezéseket.